Thursday, March 06, 2008

Green Turtle Cay



We have finally found a place where the boat can stay during summer. Will be back in Europe as of 27 March. Looking forward to seeing you again.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kære drenge! Dejligt at se og høre at jeres tur går så dejligt, og det er altid interessant at følge de ruter I alligevel ikke tager. Og billederne ser yderst lokkende ud – både i havet, på stranden og i lejerne.

Her i Danmark er landet vågnet til et tidligt forår, og det bekommer de fleste godt. Den politiske virkelighed er hæslig, som i en hvilken som helst anden balkanstat, hvor populisme, hurtige replikker og politikere der skifter side som vinden blæser, er hver uges hverdag. Samtidig med at Anders Fogh tager til George Bush og hylder ham for hans indsats for "frihed, menneskerettigheder og klima". Ikke for Guantánamo, de hemmelige overflyvinger over DK, eller manglen på underskift på Kyoto-aftalen. Politisk apati er let at falde til. Ny Allliances storby-tosser, der i november fik 5 i Folketinget, er end med tre politikere, som folk max har medlidenhed af. De sikrede til gengæld at der ikke skete en eneste forbedring for de irakiske asylbørn, "i håb om at få indflydelse". Der røg deres chance, og så strøg Gitte Seeberg ud og blev løsgænger. Malou Aamund gik ind over i Venstre, så VKO har igen 90 mandater. Vupti! Sådan er dansk politik stadig status quo.

Vi to, Jørgen og jeg, har fået en ny hverdag efter at jeg er på skole hver dag ca. 10-14. Man bruger altid lige en time mere på forberedelse, på enkelte elever, på at afslutte noget korrekt og huske at tænke på næste uge igen. Det er en skøn skole og gode kolleger! Så Jørgen har kastet sig ind i frivilligt arbejde for Outgames 2009 i KBH.

Fortøj Prinsen forsvarligt, og vi glæder os til at gense jer i det københavnske. Kærligst Ole Morten

09 March, 2008 21:55  
Anonymous Anonymous said...

Achtung, Achtung!!!!

Bleibt wech, hier ist es saukalt und hat geschneit!!!! (Kein Scherz)

Steffen und Birgits Wetterwarndienst

26 March, 2008 14:18  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home